Problem med skrivaren, kopiatorn eller multifunktionsskrivaren?

Skrivare skall bara fungera! Det är både billigare och enklare att serva en skrivare innan den strejkar än när den slutar fungera.

Euron Refill finns till hands för att få igång skrivaren, kopiatorn eller multifunktionsskrivaren. Vi finns snabbt på plats och utför service inom Kungsbacka. För service utanför Kungsbacka, vänligen kontakta kundtjänst.

Vi utför även sk. ”förebyggande hälsovård”, även kallad underhållsservice. Vi går igenom, rengör och reparerar era skrivare, faxar, och kopiatorer. Vi är utbildade och certifierade på Oki, Canon, HP, Lexmark, KonicaMinolta och Kyocera men vi är också väl förtrogna med de flesta övriga märkena på marknaden.

Service på HP’s kontorsmaskiner

Det spelar ingen roll om du har en trotjänare eller en sprillans ny kontorsmaskin. Vi utför service på alla HP-skrivare & multifunktionsskrivare.

Service på övriga märken

Vi utför även service på andra märken som Brother, Canon, Oki, Ricoh, Nashuatec, Gestetner, Lexmark, Xerox m.m.

Beställning av service

Ni kan beställa service genom att ringa oss på 0300-381579 eller gå in på Kontakta oss och fyll i företagets uppgifter.

Service i vår lagerbutik

Det går även bra att komma in med företagets kontorsmaskin till vår lagerbutik i Kungsbacka. Vi tar en undersökningsavgift på 399:-

Normalservice

Vår affärsidé inom skrivarservice är att erbjuda både förebyggande samt normal service på ett enkelt och kostnadsbesparande sätt.

Service utförs vardagar mellan 10.00 och 17.30.
Normalservice används när fel/driftstopp har uppstått. Vi debiterar inställelsekostnad som inkluderar en timmes arbete, därefter debiteras en timkostnad. Kostnad för reservdelar tillkommer. Normal inställelsetid för denna service är 24 arbetstimmar.

Akutservice

Akutservice är samma som ovanstående med skillnaden att inställelsetiden är inom 4 timmar.

Förebyggande serviceanalys

Innebär att vi gör en genomgång av er skrivarpark. Efter detta erhåller ni en statusrapport som visar om skrivarna är i behov av service. Analysen ger er en fullständig inventering av skrivarparken. Efter analysen väljer ni om eventuell kompletterande service skall utföras.

Rengöringsservice

Rengöringsservice är en tjänst som utförs efter en analys. I denna tjänst rengörs skrivaren grundligt.

Klicka här för att boka skrivarservice