Kostnadsfri toner- och bläckpatronleverans

Vi utför servicearbeten på samtliga skrivarmärken och de flesta kopiatorer.

Minska på budgeten för skrivarunderhåll med vårt serviceavtal.
I alla serviceavtalspaket ingår fri toner, rengöring, reparationsservice, installation av ny skrivare, arbets- och resekostnad .

Vad som inte ingår är reservdelar, detta debiteras separat.

Monokrom skrivare (svartvit laser) från 99 kr/mån. per skrivare

Färglaserskrivare från 350 kr/mån. per skrivare

Har ni fler än 5 skrivare får du 15% rabatt på paketpriset.

Om ni har en skrivare så kan du teckna ett serviceavtal med oss som inkluderar toner. Ett serviceavtal med oss innebär att era skrivare, kopiatorer och faxar underhålls kontinuerligt, vilket är en förutsättning för att de ska prestera optimalt och inte gå sönder när du behöver dem som mest. Det ingår även toner- samt bläckpatron leverans i avtalspriset.

Komplett support

Service kan du få löpande, eller vid behov. Våra certifierade tekniker är mycket kompetenta och kan alla märken. De har god erfarenhet av att hantera hela dokumentflöden, vilket innebär att de löser problem med både hårdvara, mjukvara, tillbehör och förbrukningsmaterial. Inte nog med det – vi kan också leverera toner och andra förbrukningsmaterial till dig, till bra priser. Vi behärskar helt enkelt helheten inom kontorsmaskiner.

Köp toner och bläckpatroner hos oss

Euron Refill säljer toner och bläckpatroner till i stort sett samtliga skrivare, faxar och kopiatorer ute på marknaden. Till skrivare och faxar har vi även prisvärda och kompatibla tonerkassetter som passar HP, Konica Minolta, Lexmark, Brother, Oki och Canon.

Köp av oss – få rabatt på service och support

Köper du regelbundet förbrukningsvaror av oss får du rabatt på alla servicetjänster.
Ring oss gärna så berättar vi mer.