Skrivare ska bara funka. Och gör de inte det vill man ha hjälp snabbt – utan att det kostar skjortan. Det är därför vi finns.

Euron Refill  är ett ungt företag i Kungsbacka som startade upp under 2009. Vår verksamhet finns i Olso med huvudkontor i  Sverige. Men vi är inte duvungar för det. Företagets tekniker har många års erfarenhet av att laga krånglande skrivare och är proffs på förbrukningsmaterial av olika skrivaremodeller samt har jobbat med stora tillverkare i Kina .

Vår verksamhet vilar på tre ben:

Skrivarservice, försäljning av förbrukning, samt uthyrning/försäljning av skrivare och kopiatorer.

Våra kunder finns både i offentlig sektor och privata företag i alla storlekar.

Genom att vara ett litet företag kan vi erbjuda maximal närhet. När du ringer oss får du alltid prata direkt med en av våra tekniker. Vi kan snabbt vara på plats för att minimera skrivarstoppet. Och vi kommer med glädje eftersom det roligaste med jobbet är att träffa er kunder!

Dessutom köper du enkelt och bekvämt ditt kontorsmaterial hos oss, vi har ett stort sortiment av varor.

Med våra servicetjänster får du en arbetsmiljö som fungerar och är effektiv, och du kan ägna dig åt din huvuduppgift – att göra affärer.

Vi har givetvis också tillbehör och kontorsförbrukning. Med egen teknik- och supportpersonal kan du räkna med att alltid få bästa service.

I kombination med en professionell organisation, service i alla led, produkt- och branschkännedom, säker distribution, flexibel
e-handel samt kvalitets- och miljöcertifierad verksamhet gör oss till en säker och stabil leverantör.

Vi har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan – från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll.

När du vänder dig till oss på Euron Refill kan du vara säker på att få professionell och personlig service.
Vår drivkraft är att vinna ert förtroende och etablera långsiktiga samarbeten.
Allt är lika väl genomtänkt.
Det är lönsamt för våra kunder.